Contact
Ligging
Sitemap

oldtimers

In dit verhaal staan de wensen van de klant altijd centraal.
In ons bedrijf worden alle facetten van het restaureren gedaan, zoals:

Demontage en plaatwerk :
Het demonteren en uitzoeken van de onderdelen, ontdoen van oude laklagen, epoxy spuiten gebeurt heel zorgvuldig. Laswerkzaamheden, namaken van verloren gegaan plaatwerk. Maken van vloerbedekkingen en plaatsen van antidreun materialen etc.
De basis van restaureren is het plaatwerk. Goed plaatwerk is bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Een goede pasvorm en nieuw gemaakte delen spanningsvrij plaatsen is daarom van groot belang.

De voorbereiding en het spuiten :
De voorbereiding van de blanke plaat tot  met het spuiten van de laatste laklaag gebeurt in ons bedrijf.   Wij werken ook enkel en alleen met duurzame producten van Dupont, waardoor een perfect resultaat gewaarborgd is. Tevens kunnen kleuren worden nagemaakt, als de kleurcode niet bekend is of als de kleur verbleekt is.

Montage

Een zeer belangrijke fase tijdens de restauratie is de montage. Voordat wij beginnen met deze fase krijgt de carrosserie eerst een anti-roestbehandeling in alle "holle ruimtes". Daarna wordt alles zorgvuldig gemonteerd.

Ook wanneer het gaat ongevalschade of om het bijwerken van lakbeschadigingen, polijsten of poetsen, anti-roestbehandelingen, ruitvervanging, ... kunt U bij ons terecht.

 

Bezoek ook onze website www.getinteruiten.be